Snag.se
En blogg om teknik och multimedia

Min mest värdefulla tekniska pryl

februari 14, 2016 13:02 by Admin
Jag har vid några tillfällen fått frågan av folk om vilken av mina tekniska prylar som är den mest värdefulla som jag har och i det här inlägget tänkte jag att jag skulle svara på det. Det är helt klart min kamera. Jag minns att jag sparade så länge innan jag köpte min allra första systemkamera och på den tiden var den väldigt dyr vilket den naturligtvis inte är nu. Frågan är om den ens finns på marknaden idag :) . Sedan har jag uppdaterat den med en massa tillbehör och annat och den är idag värd väldigt mycket pengar. Så mycket så att jag inte vågar säga till folk hur mycket det är. Det här är också den mest viktiga tekniska prylen som jag har och som jag alltid har med mig överallt. Det kan faktiskt hända att jag glömmer min telefon hemma ibland men aldrig min kamera.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt