Snag.se
En blogg om teknik och multimedia

MyiHome till Popcorn Hour

februari 8, 2016 12:51 by Admin
Testade att lägga in MyiHome igen i helgen. Jag körde det för något år sedan men tyckte inte det var i närheten så kompetent som jag hade velat att det skulle vara så jag avinstallerade det igen.

Men nu gav jag mig på det igen. Denna gången är jag lite mer nöjd. MyiHome i grundutförandet tillför inte så mycket funktionalitet men om man installerar MoviejukeBox pluginet samtidig så blir det hel tok. Pluginet scrapar IMDB och andra källor på ett liknande sätt som Moving Pictures gör i Media Portal. Skillnaden här är att jag inte listat ut hur jag ska göra för att editera informationen för en del filmer tolkade den helt fel.

Jag återkommer när jag vet hur man ska göra det.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt