Snag.se
En blogg om teknik och multimedia

Ny kamera

februari 12, 2016 13:01 by Admin
Jag älskar ju teknik som jag också har påpekat några gånger tidigare i den här bloggen och jags er gärna till att uppdatera mig när det verkligen är något nytt som kommer ut på marknaden. Är det något som jag gärna lägger pengar på och ser till att uppdatera mig så är det ju allt som gäller min kamera. Min kamera är så viktig för mig och mina foton betyder så mycket och i den mån som jag har råd och möjlighet att förbättra just kameran så är det det som jag gör i första hand. Mitt senaste inköp var ett mycket dyrt objektiv och jag funderade länge på vilket jag skulle köpa men till slut så lyckades jag bestämma mig och slog till på stort. Det var dyrt och allt men det var det helt klart värt och jag är så nöjd med det.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt